[email protected] – 040 / 971 – 207 – www.vesnahude.com

O MENI

Moje ime je Vesna in živali me spremljajo že celo moje življenje.
Moja kinološka pot se je začela z mojo prvo psičko, mešanko Žižo, s katero sem se aktivno ukvarjala v različnih kinoloških disciplinah. Naučila sem jo veliko različnih trikcev, izšolala sem jo za psa reševalca iz gozdov in ruševin, dolga leta sva tekmovali tudi v agilityu, opravili pa sva tudi izpit iz poslušnosti IPS B-BH in iz prve in druge stopnje Rally Obedienca. A bila je tudi moj prvi pes z kar nekaj vedenjskimi težavami. In tako sem ugotovila, da šolanje pri psih ni dovolj. Z veliko tuje literature sem se začela spoznavati tudi z vzgojo in prevzgojo psov in se na to temo udeležujem tudi različnih seminarjev, kjer si še danes nabiram nova znanja in izkušnje.

Po nekaj letih šolanja in tekmovanj, sem se izobraževala tudi na inštruktorskih seminarjih in leta 2008 postala uradni inštruktor za klasično šolanje psov Kinološke Zveze Slovenije in od takrat naprej se intenzivno ukvarjam s šolanjem in vzgojami psov tako v kinološkem društvu kot tudi na domu z individualnim pristopom. V letu 2016 pa sem med prvimi v Sloveniji postala tudi licenčni inštruktor za šolanje nove kinološke discipline FCI Obedience.

Od kar imam svojega že drugega in tretjega psa (Border Collia Erca in Shetlandskega ovčarja Cooperja), pa sem osvojila še veliko novih znanj. Postala sem vodnica dveh terapevtskih psov, kjer s psoma delam v okvirju društva za terapijo s pomočjo psov “Tačke pomagačke”. V mojem društvu K-9 DOGS pa vodim tečaje male šole, šole trikcev, FCI Obedienca ter klasične poslušnosti po programu IPS A in IPS B-BH. Ali pa z individualnim delom pomagam ljudem in njihovim psom pri odpravljanju najrazličnejših vedenjskih težav.

domov-large
omeni4-large